Δημήτρης & Ράνια

..."Ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μας!"...αυτά ήταν τα λόγια του Δημήτρη και της Ράνιας, όταν είδαν το video story του γάμου τους. "Μαγεύομαι όταν αγγίζω τις ψυχές των ζευγαριών που συνεργάζομαι", σκέφτηκα εγώ. Παίρνοντας το ρόλο του σκηνοθέτη, του παραγωγού, του διευθυντή φωτογραφίας, με τους πιστούς συνεργάτες μου, την ομάδα του imagine σταθερά δίπλα μου σε όλες τις λήψεις, σε όλα τα μέρη που μας πηγαίνει η κάθε ιστορία αγάπης που αποθανατίζουμε... Όταν κάθε φορά τελειώνω και βλέπω το δάκρυ να κυλάει από τα μάτια τους ,ξαναγεννιέμαι, γεμίζω τα πνευμόνια μου αέρα αισιοδοξίας και παίρνω δύναμη να συνεχίσω στο επόμενο ζευγάρι, στην επόμενη ιστορία, στις επόμενες προκλήσεις! Επιβεβαιώνομαι όταν λέω ότι η δουλειά μας γίνεται " μια φορά και διαρκεί για μια ζωή" ,και χαίρομαι γι αυτό! Δημήτρη και Ράνια σας ευχαριστώ γα την απεριόριστη και τυφλή εμπιστοσύνη που δείξατε στην ομάδα του IMAGINE.
Κατερίνα Κουμπουρλή

                     

Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο vimeo για την πλήρη λίστα των video!

Εγγραφείτε στα Newsletters μας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

IMAGINE - PHOTO ART CREATOS
Γ. Καρτάλη 63α - Αθ. Διάκου, ΒΟΛΟΣ 
24210 23815 - 6972220606
Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

KΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

"Αγαπημένο μου θέμα είναι πάντα αυτό που αφορά άμεσα ή έμμεσα τον άνθρωπο και ο γάμος εντάσσεται σε κάτι τέτοιο με υπερβολή"

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΛΗΣ

Το video είναι ροή, είναι εξέλιξη. Το ύφος αυτής της ροής αντικατοπτρίζει απόλυτα εσάς μέσα από τη δική μου ματιά...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΛΗ

Ο,τι αξίζει στη ζωή είναι η στιγμή μέσα στο χρόνο... Το "κλίκ" της μηχανής μου την αιχμαλωτίζει για εσάς... 

Scroll to Top